Algemene voorwaarden BeautyLight

SunUp GmbH
´t Hoge 80
B-8500 Kortrijk

Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!
www.beauty-light.be


Ust-ID DE285904031
Steuernummer: 04424346558
Amtsgericht Offenbach am Main
HRB 46548

Verantwoordelijk voor inhoud: Edgar Beheim, Lars Kühnemund

Alle verdere informatie van de DL-InfoV bieden wij op aanvraag.

Licentie-gerelateerde afbeeldingen van Fotolia & Shutterstock:

#122437307 - Beautiful middle aged mother and her adult daughter © blackday

#131584860 - portrait of woman face over beige with graphic circles of ols sk © transurfer

#129226088 - Beauty and Skin Care Concept © Casther

#101116231 - Tree with roots © Studio Barcelona

#197429519 - Beauty girl with flowers hairstyle and open hands isolated on white background. Fantasy girl portrait with colorful flowers. Summer fairy portrait. Long permed hair © Subbotina Anna

#388715185 - beauty, skin care and people concept - smiling young woman applying cream to face and looking to mirror at home bathroom © Syda Productions

#218870788 - beauty concept skin aging. anti-aging procedures, rejuvenation, lifting, tightening of facial skin, restoration of youthful skin anti-wrinkle © Evgeny Atamanenko

Andere gebruikte afbeeldingen zijn met toestemming gepubliceerd of zijn vriendelijk verstrekt door onze partners en leveranciers.

Opmerking voor VSBG: we streven ernaar om eventuele meningsverschillen over onze producten en diensten op een consensuele manier te regelen. Praat met ons. Wij zijn niet verplicht of bereid om een ​​procedure uit te voeren in overeenstemming met de Wet Geschillenbeslechting van consumenten voor een arbitragecommissie voor consumenten.

Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe website? Op de Creëren van een nieuwe startpagina met zoekmachine optimalisatie Vertrouw op onze partner Webranking.

Met 20 locaties is No. 1 Sun & Beauty de grootste keten op het gebied van zon, schoonheid & wellness en uw focus voor het moderne BeautyLight.

Die SunUp GmbH is de perfecte partner voor het uitvoeren van termijncontracten van bedrijven. Profiteer van transparante verwerking en een modern en modulair systeem.


Ontkenning

1. Inhoud van het online aanbod
De auteur en aanbieder van de website behoudt zich het recht voor niet verantwoordelijk te zijn voor de actualiteit, correctheid, volledigheid of kwaliteit van de verstrekte informatie. Aansprakelijkheidsclaims tegen de auteur, die verwijzen naar materiële of immateriële aard, die zijn veroorzaakt door het gebruik of de onbruik van de verstrekte informatie of door het gebruik van onjuiste en onvolledige informatie, zijn uitgesloten, tenzij de auteur opzettelijk of grove nalatigheid bewijst Fout is aanwezig.
Alle aanbiedingen zijn niet bindend. De auteur behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor delen van de pagina's of het volledige aanbod zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen of de publicatie tijdelijk of definitief stop te zetten.

2. Verwijzingen en links
Voor directe of indirecte verwijzingen die naar externe websites buiten de verantwoordelijkheid van de auteur, zou een verplichting verplichting van kracht uitsluitend in het geval waarin de auteur zich bewust is van de inhoud en het zou technisch mogelijk en redelijk zijn, het gebruik van illegale om inhoud te verhinderen.
De auteur hierbij uitdrukkelijk verklaart dat op het moment van de link geen illegale inhoud op de gelinkte pagina's. De auteur heeft geen invloed op het huidige en toekomstige ontwerp, de inhoud of het auteurschap van de gelinkte pagina's. Hij neemt daarom uitdrukkelijk afstand van alle inhoud van alle gelinkte / verbonden sites die zijn gewijzigd na de link. Deze verklaring geldt voor alle binnen haar eigen Internet-links en verwijzingen evenals voor de buitenlandse inzendingen in gastenboeken, discussiefora, lijsten met links, mailinglijsten en alle andere vormen van databanken waarin de externe toegang mogelijk is. Voor illegale, onjuiste of onvolledige inhoud en voor schade die voortvloeit uit het gebruik of niet-gebruik van dergelijke informatie, alleen de aanbieder van de pagina waarnaar werd verwezen, niet degene die gewoon links naar de respectieve publicatie.

3. Auteursrecht en merkenrecht
De auteur streeft ernaar om de auteursrechten van de afbeeldingen, audio- en videoclips en teksten te respecteren, om zijn eigen foto's, afbeeldingen, audio- en videofragmenten en teksten te gebruiken of licentievrije afbeeldingen, geluidsbestanden, videofragmenten en teksten te gebruiken ,
Alle merknamen en handelsmerken die worden genoemd in het internetaanbod en mogelijk worden beschermd door derden, zijn onbeperkt onderworpen aan de bepalingen van de respectievelijk geldige merkenwet en de eigendomsrechten van de respectieve geregistreerde eigenaars. Alleen al vanwege de loutere vermelding is niet om te concluderen dat handelsmerken niet worden beschermd door rechten van derden! Het copyright voor gepubliceerde, gemaakt door de auteur-objecten blijft uitsluitend bij de auteur van de pagina's. Reproductie of gebruik van dergelijke afbeeldingen, geluidsdocumenten, videosequenties en teksten in andere elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan ​​zonder de uitdrukkelijke toestemming van de auteur.

4. Rechtsgeldigheid van deze disclaimer
Als secties of individuele voorwaarden van deze verklaring niet legaal of correct zijn, blijft de inhoud of geldigheid van de andere delen hiervan niet van invloed.


© BeautyLight | webdesign & seo by webranking